Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Μαραντίνης: «Μου ήρθαν μαζεμένες όλες οι νέες συνθήκες, το διαζύγιο και το θέμα υγείας και με προβλημάτισαν»

μαραντίνης
 clock 12:00 | 15/06/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο Στουντιο 4 και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, οι οποίες προέκυψαν όλες μαζί.

«Η περίοδος των εντάσεων δεν έχει να κάνει μόνο με το διαζύγιο αλλά και με το θέμα υγείας που είχα περάσει, είχε να κάνει με την οικονομική αστάθεια και τις αλλαγές πολλές που δημιούργησε ο κορονοϊός στον χώρο μας. Όλα αυτά μαζί ήταν μια περίοδος σοκ για μένα. παράλληλα με μια αλλαγή στη ζωή μου που αφορά διαζύγιο. Άρα μόνος σου και με τα παιδιά μια άλλη συνθήκη, μια νέα αρχή», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

«Οπότε μου ήρθαν μαζεμένες όλες αυτές οι νέες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν. Προσπαθώ να τις βάλω σε μια σειρά. Οπότε σιγά σιγά και το θέμα υγείας και το επαγγελματικό κομμάτι, που αρχίζει να παίρνει μια σειρά πάλι και μια καλύτερη κατεύθυνση. Τελειώνει αυτή η περίοδος και αρχίζει η πιο υγιής», κατέληξε 

Διαβάστε επίσης

Kate Middleton: Πιθανολογείται ότι επιστρέφει στις δημόσιες εμφανίσεις μετά από πέντε μήνες απουσίας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis