Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Μadonna: «Με βίασαν σε μια ταράτσα κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό μου»

44341195-madonna-wallpapers.jpg
 clock 09:00 | 14/12/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Madonna βραβεύτηκε ως  «Γυναίκα της χρονιάς» και με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στη τραυματική εμπειρία που την σημάδεψε.

 «Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη ήμουν έφηβη. Ήταν το 1979 και η Νέα Υόρκη ήταν πολύ τρομακτικό μέρος. Και την πρώτη χρονιά, με την απειλή όπλου με βίασαν σε μια ταράτσα κρατώντας  ένα μαχαίρι στο λαιμό μου, και μπήκαν στο διαμέρισμα μου και με έκλεψαν  τόσες πολλές φορές που σταμάτησα πια να κλειδώνω», είπε μεταξύ άλλων.

Και η 58χρονη βασίλισσα της ποπ πρόσθεσε: «Σου επιτρέπεται να είσαι όμορφη, χαριτωμένη και σέξι, αλλά να μη φαίνεσαι πολύ έξυπνη. Μην έχεις γνώμη, αυτό ξεπερνάει τα όρια στο καθεστώς που υπάρχει. Σου επιτρέπεται να σε αντιμετωπίζουν σαν αντικείμενο οι άντρες και να ντύνεσαι σαν τσούλα αλλά μην παραδέχεσαι ότι είσαι τσούλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis