Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Λαζάρου: «Αυτό που με πληγώνει είναι όταν χάνω τους φίλους μου. Είναι μια μεγάλη έλλειψη»

λαζάρου
 clock 18:00 | 31/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Λευτέρης Λαζάρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την εμπειρία του ως μάγειρας σε καράβι, αναφέρθηκε σε αυτό που τον στεναχωρεί αλλά και στην αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο.

«Το θέμα είναι να μη βρεθείς σε τσιγκούνη καπετάνιο. Αν βρεθείς και σου λέει ότι οι ελιές είναι μεγάλες και κόφ’ τες στη μέση. Μου είπε ότι η ελιά είναι πολύ μεγάλη και τον ρώτησα τι να κάνω; Να την κόψω στη μέση;

Ένα κρουαζιερόπλοιο ποντάρει πάρα πολύ στο φαγητό που θα σερβίρει και θα έχει μετά κι ήσυχους επιβάτες. Αν δεν φάει καλά, γκρινιάζει».

«Αλλάζεις ρότα πολλές φορές στη ζωή σου. Αν αυτό που καταπιάνεσαι είναι καλύτερο δεν σε πληγώνει και δεν σε στεναχωρεί. Αυτό που με πληγώνει είναι όταν χάνω τους φίλους μου, φεύγουν. Είναι μια μεγάλη έλλειψη κι αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Γιατί δεν είδαμε ποτέ τον Θανάση Βέγγο να φιλάει συμπρωταγωνίστριά του

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis