Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω αποσυρθεί μεγάλο διάστημα, είμαι στο σπίτι μου με τα παιδιά και τον άντρα μου»

σπυροπούλου
 clock 15:00 | 04/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής της επιστροφής αλλά και το My Style Rocks.

Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι ψυχαγωγικό, το στοιχεί μου. Είναι πολύ άκομψο να με ρωτάτε αν θα ξαναέκανα το My Style Rocks γιατί υπάρχει στον αέρα και με άλλη παρουσιάστρια. Επίσης είναι ένα πρόγραμμα πολύ απαιτητικό, είναι Παρασκευοσαββατοκύριακο τα γυρίσματα, ούτως ή άλλως δε θα μπορούσα να το υπηρετήσω πλέον» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

  «Έχω αποσυρθεί ήδη πολύ μεγάλο διάστημα από τα φώτα… Σπίτι μου είμαι με τα παιδιά μου και τον άντρα μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης

Ματούλα Ζαμάνη: Η πρώτη αντίδραση μετά τα σχόλια για την κίνηση να βγάλει τη μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis