Gossip - LifeStyle

Κατάθεση ψυχής από την Ρούλα Ρέβη για την αδυναμία της στην Τήνο!

revi2.jpg

Η Ρούλα Ρέβη με μία συγκινητική της ανάρτηση μίλησε για τις διακοπές σε μικρή ηλικία, αλλά και για τις οικογενειακές στιγμές ευτυχίας που ζει στην Τήνο.

Η ανάρτησή της:

Το πρώτο κάμπινγκ στη ζωή μου το έκανα στα 16 έφυγα κρυφά στη Φολέγανδρο με το 14 χρόνο ξαδερφάκι μου, την πρώτη νύχτα στην παραλία Αγάπη κοιμηθήκαμε μέσα στα καινούρια μας sleeiping bags δηλαδή εκείνη κοιμήθηκε λόγω άγνοιας και εγώ κοιτούσα όλη νύχτα γύρω γύρω να δω αν έρχεται κανείς να μας την πέσει . Το επόμενο πρωί πήραμε τα τουριστικά σακίδια στην πλάτη και πήγαμε στον Άγιο Νικόλαο στην παραλία των γυμνιστών για να στήσουμε τις σκηνές μας , καθόμασταν ντυμένες με μαύρα ρούχα καθότι και φρικιά μπόχο , πολλές μέρες και κοιτάζαμε τους γυμνούς ανθρώπους του κάμπινγκ ( ελεύθερου φυσικά ) να περιφέρονται ευτυχισμένοι και μαυρισμένοι γύρω μας . Κανείς δεν μας κοιτούσε περίεργα μόνο κάποιοι μας έφερναν φαγητό γιατί ως άσχετες δεν είχαμε ούτε κονσέρβα μαζί μας για να στυλωθούμε.

Μετά γδυθήκαμε και άρχισε η μαγεία , άρχισε ο άνεμος να μας χαϊδεύει τα μαλλιά το αλάτι να μας γυαλίζει τα δέρματα και η ελευθερία πλησίαζε κάθε λεπτό όλο και πιο κοντά μας. Στο τέλος απογειώθηκε η φάση , ζήσαμε την απόλυτη χαρά , ξυπνάγαμε με τα πόδια μας σχεδόν μέσα στο νερό οι σκηνές ήταν απλά το αποκούμπι για να διαβάσουμε η να γελάσουμε κάνα μεσημέρι που ο ήλιος μας έψηνε και από τις 2 πλευρές. Μετά για 15 χρόνια το έκανα αυτό κάθε καλοκαίρι στη Μήλο , στη Γαύδο , στη Σχοινούσα , Αμοργό, Ανάφη , Σίφνο , Μάταλα , Σέριφο, Αντίπαρο, Δονούσα , Κουφονήσια , και αλλά πολλά ακόμα νησιά.

Αυτό που για πάντα θα με κάνει να θέλω να πάω διακοπές κάθε χρόνο είναι οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις μου από αυτά τα υπέροχα καλοκαίρια . Στην Τήνο έχω βρει την αληθινή διακοπή την αληθινή απομόνωση , την πραγματική διάσταση ενός μελτέμιου που σου παίρνει κάθε σκέψη μακριά , δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τίποτα , ο άνεμος μερικές φορές θυμωμένος και άλλες φορές απλά εκεί για να σου θυμίζει πως όλα με ένα φου δυνατό μπορεί να πετάξουν και να μην σημαίνουν τίποτα την επόμενη στιγμή, ένα νησί που λατρεύεις η που απλώς δεν κάνει για εσένα , το νησί της Παναγίας, που όσο και αν δεν το παραδέχεσαι της ρίχνεις κλέφτες ματιές από το λιμάνι γιατί παίζει μερικές φορές κάτι να της ζήτησες και εσύ και να μην σου χάλασε το χατίρι , η Τήνος, η Τήνος είναι το μέρος μου και δεν πάω πουθενά αλλού!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το πρώτο κάμπινγκ στη ζωή μου το εκανα στα 16 εφυγα κρυφά στη φολεγανδρο με το 14 χρόνο ξαδερφάκι μου , την πρώτη νύχτα στην παραλία Αγαπη κοιμηθηκαμε μέσα στα καινουρια μας sleeiping bags δηλαδή εκείνη κοιμήθηκε λόγω άγνοιας και εγω κοιτούσα όλη νύχτα γύρω γύρω να δω αν έρχεται κανείς να μας την πέσει . Το επόμενο πρωί πήραμε τα τουριστικά σακίδια στην πλάτη και πήγαμε στον άγιο Νικόλαο στην παραλία των γυμνιστών για να στήσουμε τις σκηνές μας , καθόμασταν ντυμένες με μαύρα ρούχα καθότι και φρικιά μποχο , πολλές μερες και κοιτάζαμε τους γυμνούς ανθρώπους του κάμπινγκ ( ελεύθερου φυσικα ) να περιφέρονται ευτυχισμένοι και μαυρισμένοι γύρω μας . Κανείς δεν μας κοιτούσε περίεργα μόνο κάποιοι μας έφερναν φαγητό γΙατι ως άσχετες δεν είχαμε ούτε κονσέρβα μαζί μας για να στιλωθουμε . Μετά γδυθήκαμε και άρχισε η μαγεία , άρχισε ο άνεμος να μας χαϊδεύει τα μαλλιά το αλάτι να μας γυαλίζει τα δέρματα και η ελευθερία πλησίαζε κάθε λεπτό όλο και πιο κοντά μας. Στο τέλος απογειώθηκε η φάση , ζήσαμε την απόλυτη χαρα , ξυπνάγαμε με τα πόδια μας σχεδόν μέσα στο νερό οι σκηνές ήταν απλά το αποκούμπι για να διαβάσουμε η να γελασουμε κανα μεσημερι που ο ήλιος μας έψηνε και από τις 2 πλευρές. Μετά για 15 χρόνια το εκανα αυτό κάθε καλοκαίρι στη Μήλο , στη Γαύδο , στη Σχοινούσα , άμοργο, Ανάφη , Σίφνο , Ματαλα , Σέριφος , Αντίπαρο, δονούσα , Κουφονήσια , και αλλα πολλα ακόμα νησιά. Αυτό που για πάντα θα με κάνει να θέλω να πάω διακοπές κάθε χρόνο είναι οι εμπειριες και οι αναμνήσεις μου από αυτά τα υπεροχα καλοκαίρια . Στην τηνο έχω βρει την αληθινή διακοπή την αληθινή απομονώση , την πραγματική διάσταση ενός μελτέμιου που σου πέρνει κάθε σκέψη μακριά , δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τίποτα , ο άνεμος μερικές φορές θυμωμένος και άλλες φορές απλά εκεί για να σου θυμίζει πως όλα με ένα φου δυνατό μπορεί να πετάξουν και να μην σημαίνουν τίποτα την επόμενη στιγμή, ένα νησί που λατρεύεις η που απλώς δεν κάνει για εσενα , το νησί της Παναγίας, που όσο και αν δεν το παραδέχεσαι της ρίχνεις κλέφτες ματιές από το λιμάνι γιατί παίζει μερικές φορές κάτι να της ζήτησες και εσυ και να μην σου χάλασε το χατήρι , η Τηνος, η Τηνος είναι το μερος μου ❤️ και δεν πάω πουθενά αλλου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi) στις

Gossip - LifeStyle

Τριαντάφυλλος Παντελίδης – Πωλίνα Φιλίππου: Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

polina-filippou-triantafillos-pantelidis.jpg

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του, Πωλίνα Φιλίππου καθώς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.

Ο ευτυχισμένος πατέρας  δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύζυγό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: "Να μας ζήσει ο λεβέντης"

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να μας ζήσει ο λεβέντης ‍‍‍

A post shared by P.q (@filiospantelidis) on