Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και αναφέρθηκε στη σειρά «Σαββατογεννημένες», αποκαλύπτοντας πως όταν πήγε στο Mega για συζητήσει για τη δημιουργία του σήριαλ ήταν μεθυσμένος.
«Εγώ δεν έχω μεθύσει ποτέ στη ζωή μου και γενικότερα με το ποτό είμαι πάντα σωστός, θα πιω ένα, δύο ποτηράκια, είμαι φοβερά μετρημένος. Βγήκα με φίλους το προηγούμενο βράδυ και δεν θυμάμαι τίποτα μετά. Πήγα στο ραντεβού με το Mega με γυαλιά ηλίου γιατί ήμουν χάλια. Προσπαθούσα να μιλήσω για το σενάριο και ότι είχα “ημερομηνία λήξης”, ότι η νηφαλιότητα δεν θα κρατήσει για πολύ», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.
«Δεν υπήρχαν σήριαλ τότε από πρωτοεμφανιζόμενους, ήμουν ο πρώτος. Το “Παρά 5” βοήθησε στο να ανοίξουν οι πόρτες σε πολλούς ανθρώπους. Νιώθω ότι αλλάζει το όνειρό μου ανάλογα με τις ανάγκες. Το σενάριο είναι το πιο δύσκολο. Είναι “καταραμένη” δουλειά. Αν δε μπορείς να γράψεις είναι μία καταραμένη μέρα γιατί χάνεις την μέρα, ακόμη και αν δεν γράψεις τελικά τίποτα. Απόλαυσα πολύ τον καιρό που έγραφα την σειρά “Σέρρες” πριν αποφασιστεί να γίνει σειρά».
Διαβάστε επίσης
Δημήτρης Μακαλιάς: "Ο γιος μας μας έβλεπε γυμνούς από μικρή ηλικία"