Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του

δα
 clock 22:00 | 05/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 49 ετών. Δυο εβδομάδες πριν ο τραγουδιστής "φύγει" από τη ζωή πόσταρε μία φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα του.

Ο ίδιος πάντα  έδινε κουράγιο και δύναμη τόσο στους δικούς του ανθρώπους όσο και στους διαδικτυακούς του φίλους παρά τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

«Καλησπέρα, Αγάπες μου όμορφες!!! Μα εγώ δε ζώ γονατιστός είμαι της Κωνσταντίνας γιός που σήμερα κλείνει τα 83. Η φωτογραφία από το 2018 στο Σύνταγμα στην Αθήνα που με κυκλοφορούσε (χαχαχα). Πριν 3 χρόνια όταν με χτύπησε ο Καρκίνος μου είπε δε θα κλείσω τα μάτια μου αν δε σε ξαναδώ εκεί που ήσουνα δυνατός στη πίστα και υγιείς!!! Μάνα μέχρι στιγμής κρατάω το λόγο μου.

Ένα έχω να πω. Έθαψες άντρα και παιδί. Φτάνει, όχι εμένα.

Σε ευχαριστώ που αντί να σε φροντίζω εγώ γίνετε το αντίθετο και έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου και θα δεις και άλλα πολλά καλά απο μένα τουλάχιστον. Εύχομαι Υγεία σε όλο το κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! Αμήν», ήταν τότε τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Αντωνά: «Δεν με ενοχλεί που κυκλοφορούν φωτογραφίες μου με τον Γιώργο, δεν έχω κάτι να κρύψω»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis