Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Η Mariah Carey ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα

carey2.jpg
 clock 23:00 | 02/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

H Mariah Carey δίνει και φέτος το σύνθημα της έναρξης της εορταστικής περιόδου με ένα απολαυστικό βίντεο ντυμένη  Morticia Addams και τραγουδά: «It's Christmas Time».

Αρχικά, η τραγουδίστρια εμφανίζεται φορώντας μαύρη περούκα, ένα αστραφτερό μάξι φόρεμα και ένα διαμαντένιο κολιέ, σε συνδυασμό με σκούρο μακιγιάζ. Η σταρ χορεύει με έναν άνδρα ντυμένο ως Gomez Addams, σε μία τεράστια σκοτεινή αίθουσα κάστρου πριν τον σπρώξει από πάνω της κι εκτοξεύσει ένα μαχαίρι εναντίον του.

Στη συνέχεια κοιτάζοντας την κάμερα λέει ότι ήρθε η ώρα για την περίοδο των γιορτών. Το κλασικό τραγούδι του 1994 «All I Want for Christmas Is You», παίρνει πρωταγωνιστική θέση και με τον διαχρονικό του ρυθμό μεταμορφώνει τον άνδρα σε χιονάνθρωπο.

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Κουλιανού: «Είχα ένα σοβαρό ατύχημα, έμεινα 15 μέρες στο κρεβάτι»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis