Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Η κόρη της Μαντόνα ανέβηκε στην πασαρέλα προκλητική και με αξύριστα πόδια

mantona.jpg
 clock 20:00 | 15/09/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε η Λούρδη Λεόν καθώς συμμετείχε στην επίδειξη του brand Gypsy Sport, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η κόρη της Μαντόνα φορούσε κολιέ από κοχύλια φορεμένο ως σουτιέν, σκισμένο τζιν καμπάνα και πράσινα φτερά στο κεφάλι, καθώς κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, έκανε εντυπώση που ήταν αξύριστη.

Η ίδια έχει ασχοληθεί ξανά με το μόντελινγκ καθώς πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην καμπάνια Converse x MadeMe αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε στην πασαρέλα.
 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis