Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Η Ιωάννα Μαλέσκου «κάρφωσε» την Φαίη Σκορδά
μαλέσκου
 clock 17:00 | 08/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε  ένα αιχμηρό σχόλιο για την πορεία του «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε τότε η Φαίη Σκορδά.

«Ε δεν πήγε και καλά. Ήταν τώρα νούμερα αυτά που έκανε σε σχέση με αυτά που περίμεναν; Όχι… και για τα δεδομένα του ΣΚΑΪ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου/

«Για τα δεδομένα του ΣΚΑΪ ήταν οκ απλώς ήταν δύο χρονιές που συνεχώς άλλαζε ώρα και ζώνη, επομένως υπήρχαν δυσκολίες. Προερχόταν κι από μία ήδη δύσκολη χρονιά από τον ΑΝΤ1, ήταν τρεις δύσκολες σεζόν για τη Φαίη και πέρσι όχι μόνο επιβίωσε και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή αλλά βγήκε και πρώτη», σχολίασε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε επίσης 

Καινούργιου: Το πολύτιμο δώρο που της έκανε η γιαγιά της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis