Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να χάσει εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Με ποιον τρόπο το κατάφερε;
Αυτή είναι η δίαιτα της παρουσιάστριας και σας την παρουσιάζουμε:
Πρωινό:
1 ποτήρι γάλα άπαχο ή 1 γιαούρτι 2% και 30γρ μούσκλο ή 2 φρυγανιές ολικής άλεσης ή 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 2 κ.γ μέλι ή ½ κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης
Δεκατιανό:
1 φρούτο
Μεσημεριανό:
½ φλυτζάνι τσαγιου ζυμαρικό ή ρύζι ή 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού όσπρια και 2 κ.σ τριμμένο τυρί ή 30 γρ τυρί φέτα μαζί με 120 γρ ψημένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα (όχι τηγανητό) ή μοσχαρίσιο κρέας ή ψάρι και σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 2 κ.γ ελαιόλαδο
Απογευματινό:
1 φρούτο
Βραδινό:
Σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 30γρ τυρί και 1 κ.σ ελαιόλαδο (ή 1 κ.γλ ελαιόλαδο και 5 ελιές) 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης και 1 φρούτο