Gossip - LifeStyle

Διαβάστε επίσης

Η "απαγορευμένη" ταινία της Τζένης Καρέζη

Τζένη Καρέζη

Η ταινία «Μια σφαίρα στην καρδιά» που είναι η μόνη ξένη παραγωγή στην οποία έπαιξε η Τζένη Καρέζη μοιάζει να έχει χαθεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως έχουν διασωθεί μόνο κάποιες αφίσες της ταινίας, τα τραγούδια του Θεοδωράκη κι ένα μικρό απόσπασμα στο οποίο η Καρέζη δεν εμφανίζεται καθώς πρωταγωνίστρια ήταν η Φρανσουάζ Αρντί.

karezi2.jpg

karezi2.jpg, by mariak

Η ταινία, που δεν έχει παιχτεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, γυρίστηκε το Μάιο του 1965 στη Σκύρο από το Γάλλο -τότε ανερχόμενο- σκηνοθέτη του νέου κύματος Ζαν-Ντανιέλ Πόλε. Παρά το καλό όνομα του σκηνοθέτη και τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, το «Une balle au Coeur» ήταν μια εμπορική αλλά και καλλιτεχνική αποτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

karezi.jpg

karezi.jpg, by mariak

Στα αγγλικά η ταινία ονομάζεται «Devil at my Heels» και κυκλοφόρησε το 1966.
Ήταν μία φιλόδοξη παραγωγή, όπως τουλάχιστον προβλήθηκε από τις ελληνικές εφημερίδες, που όμως δεν κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες για μια διεθνή καριέρα στην πολυαγαπημένη ηθοποιό. Δεν ήταν η πρώτη πρόταση που είχε δεχτεί για να συμμετάσχει σε μια διεθνή παραγωγή, όμως ήταν η πρώτη φορά που μια τέτοια πρόταση υλοποιήθηκε, δυστυχώς χωρίς επιτυχία.

Πηγή: Λοιπόν

 

Gossip - LifeStyle

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο άνδρας που ταράζει τη ζωή της Ελένης και του Λάμπρου

lenio.jpg

Ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς Άγριες Μέλισσες αναμένεται να έχει καταιγιστικές εξελίξεις και να καθηλώσει ακόμη μια φορά το κοινό. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Σοφίας Τσίρκα στο Tv O’ Clock ένας νέος άνδρας μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της Ελένης και την αναστατώνει.

Στο τέλος του δεύτερου κύκλου ο Λάμπρος και η Ελένη κατάφεραν να παραμείνουν μαζί και ενωμένοι να κάνουν σχέδια για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Ο τρίτος κύκλος θα ξεκινήσει με την Ελένη και τον Λάμπρο να κάνουν όνειρα για τη νέα τους ζωή, αλλά και με την ελπίδα να φέρουν στον κόσμο ένα μωρό που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Όπως θα δούμε, όμως, ούτε αυτή τη φορά θα καταφέρουν να κρατήσουν την ηρεμία στη ζωή τους. Η σειρά την επόμενη σεζόν, όπως γνωρίζουμε θα διαδραματίζεται στην αρχή της επταετίας της χούντας. Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν θα μείνουν ανεπηρέαστοι από όσα πρόκειται να συμβούν στο χωριό τους, με την έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη. Παρ’ όλα αυτά θα δώσουν αγώνα προκειμένου να μην καταφέρει κανείς να τους διαλύσει ξανά.

Όμως τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Στον νέο κύκλο αναμένεται να μπουν νέοι ήρωες στη ζωή των κατοίκων του Διαφανίου, που θα φέρουν μαζί τους νέες ιστορίες. Ένας από αυτούς είναι ένας άντρας που αφορά το παρελθόν της Ελένης. Ένας άντρας, ο οποίος υπήρξε ερωτευμένος μαζί της και εξαιτίας κάποιων συγκυριών έφυγε από το χωριό για πολλά χρόνια. Αυτός τώρα πρόκειται να επιστρέψει και η παρουσία του στο Διαφάνι θα προκαλέσει ταραχή στην Ελένη, καθώς τα χρόνια που ο Λάμπρος έλειπε από το χωριό αυτός ο άντρας βρέθηκε πολύ κοντά της. Ωστόσο η αγάπη της Ελένης και του Λάμπρου είναι δοκιμασμένη στον χρόνο και βαθιά. Δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να μπει ανάμεσά τους….

Διαβάστε επίσης Ιωάννα Μαλέσκου: Δύο πρόσωπα παραιτήθηκαν από την εκπομπή της