Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Χανιωτάκης: «Η Κρήτη ήταν ένα φάρμακο για μένα, όταν πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου»
χανιωτακης
 clock 16:00 | 23/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Νικορέστης Χανιωτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του, αλλά και για την ταινία «Καποδίστριας».

«Η γυναίκα του Νίκου Ξηλούρη είναι η δεύτερη μητέρα μου πια, την αγαπώ πολύ. Η Ουρανία ερωτεύτηκε τον Νίκο Ξυλούρη μέσα από τις μαντινάδες που της έλεγε», είπε αρχικά ο Νικορέστης Χανιωτάκης.

«Η Κρήτη ήταν ένα φάρμακο για μένα, όταν πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου. Μαθαίνουμε να ζούμε με τα προβλήματα υγείας, ευτυχώς αυτό που έχω εγώ αντιμετωπίζεται. Είμαι χαζομπαμπάς, γίνομαι παιδί με τον γιο μου. Η οικογένειά μου είναι ευλογία».

Διαβάστε επίσης 

Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis