Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Γιώργος Πατούλης: "Αγάπησα την Αναστασία για την απλότητα και τη σοβαρότητά της"

πατουλης
 clock 12:00 | 05/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Πατούλης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Νάνσυ Κοίλου την Κυριακή. Ο Γιώργος Πατούλης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε γιατί ο γιος του απουσιάζε από τον γάμο του.

«Η Αναστασία είναι ένας σταθμός στη ζωή μου. Πιστεύω πως είμαι και εγώ της Αναστασίας., Και νομίζω είναι πολύ γλυκό όταν νιώθεις έρωτα για έναν άνθρωπο και αυτό να είναι αμοιβαίο, να αισθάνεσαι πολύ όμορφα. Με γοήτευσαν πάνω της η σοβαρότητα για την ηλικία της και η απλότητά της. Είναι υποστηρικτική. Δεν την ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά η ουσία της οικογένειας. Είμαστε ένα και θα μείνουμε ένα. Αυτή είναι η υπόσχεση που δώσαμε στον παπά. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο εξαιτίας της κατάστασης της Αναστασίας. Περιμένουμε το νέο μέλος γύρω στα τέλη Ιανουαρίου…», είπε αρχικά.

 «Ο γιος μου ήταν καλεσμένος στον γάμου, Το ότι δεν ήρθε δεν άρεσε ούτε σε εμένα ούτε στην Αναστασία. Ο γιος μου είναι ενήλικος, είναι άντρας, ξέρει τι θέλει να κάνει. Μας είχε ενημερώσει πως δεν θα έρθει στον γάμο. Μας ευχήθηκε για τον γάμο. Συνεχίζουμε αγαπημένοι, είμαστε κοντά του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Εριέττα Κούρκουλου: "Στην κηδεία του πατέρα μου καταλάβαινες ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκε μόνο σε εσένα"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis