Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Γιώργος Καπουτζίδης: "Είμαι τρομερά υπερήφανος που είχα την τύχη να είμαι ο μπαμπάς του"
καπουτζίδης
 clock 14:00 | 22/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Καπουτζίδης  ήταν ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή «Moments» της Ζέτας Μακρυπούλια και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν ο πατέρας του μίλησε γι' αυτόν.

«Όλη την ημέρα ήμουν μαζί του γιατί η μητέρα του ήταν δασκάλα και ήταν στο σχολείο. Είμαι τρομερά υπερήφανος που είχα την τύχη να είμαι ο πατέρας του. Εγώ απλώς του έδωσα το όνομα, αυτός που τα έδωσε όλα. Αγόρι μου γλυκό είσαι η ζωή μου και μέρα νύχτα είσαι στη ψυχή και στη καρδιά μου. Σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή μου. Να είσαι καλά και να σε καμαρώνω», είπε ο πατέρας του.

«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου, νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο πράγμα το να μεγαλώσεις παιδιά. Πολύ υπεύθυνο και το κάνουν με φοβερή υπευθυνότητα και αγάπη και οι δυο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Γερμανού: "Με παραγγελιά του Μπάμπη Λαζαρίδη έγραψα δύο τραγούδια για την Αγγελική Ηλιάδη"

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis