«Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου», είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τις 28 Φεβρουαρίου.
Η τιμή του βιβλίου είναι 18 ευρώ για την κανονική και 22 ευρώ για τη συλλεκτική, σκληρόδετη έκδοση. Μάλιστα, μέρος των εσόδων κι από τις δύο εκδόσεις θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
«Σε αυτό το βιβλίο καταθέτω, μέσα από τις ιστορίες που ακολουθούν, τους δικούς μου αγώνες και απώλειες. Έφτασα στα όριά μου ξανά και ξανά στην προσπάθεια να κάνω την πρόθεσή μου πραγματικότητα, για μια καριέρα, μια επιχείρηση, μια σωστή σχέση – μια αξιοπρεπή και όμορφη ζωή. Όλες οι εμπειρίες μου τελικά συνέβαλαν στο να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Να λέω την ιστορία μου και να ευχαριστώ τον Θεό που είχα το «προνόμιο» της απελπισίας και μια ζωή να σχοινοβατώ χωρίς δίχτυ. Γιατί μόνο έτσι δεν αφήνεις τη δύναμή σου να φύγει από τα μάτια σου. Όταν δεν έχεις κάπου να πιαστείς», γράφει μεταξύ άλλων.
Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το t-life.gr: