Gossip - LifeStyle

Γεωργίου: Απαντά στις φήμες που θέλουν τις “8 Λέξεις” να ολοκληρώνονται πρόωρα

Γεωργίου

Όπως έγινε γνωστό, ο Ανδρέας Γεωργίου θα συνεγαστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με το Mega. Μάλιστα, υπάρεχει έντονη φημολογία πως   η συνεργασία του με τον Σκάι θα ολοκληρωθεί πρόωρα, όπως και η σειρά, «8 Λέξεις».

Ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες αυτές με μία ανάρτησή του: “Παιδιά επειδή παίρνω πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για το «πρόωρο τέλος των 8 λέξεων», θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η σειρά μας θα ολοκληρωθεί κανονικά το καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στην δουλειά μας.”

Η ανάρτηση του Γεωργίου
Η ανάρτηση του Γεωργίου

Διαβάστε επίσης Οικονομόπουλος: Αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που θέλει δίπλα του

Gossip - LifeStyle

Δάρρα: Η δήλωσή της που προκάλεσε σάλο για τα θύματα βιασμού

isavella-darra-2.jpg

Η Ισαβέλλα Δάρρα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και πήρε θέση και για τις καταγγελίες και τα σκάνδαλα στον χώρο του θεάματος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως θεωρεί ότι τα θύματα πρέπει να δουλέψουν με τον εαυτό τους και να μάθουν να λένε «όχι».

Η δήλωσή της προκάλεσε αντιδράσεις και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μία ανάρτηση.

"Φιλες κ φίλοι, σας αποσαφηνίζω τα περί της συνέντευξης μου για τη σεξουαλική παρενόχληση, γιατί αναιτια έχει πάρει μεγάλη έκταση. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ κ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ: Άλλο (και τρομερά σοβαρο) το θέμα των βιασμών και μάλιστα ανηλίκων. Το αντιμετωπίζω με ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως και το θέμα της κακοποίησης παιδιών, καθώς είμαι μητέρα νέου παιδιού και κατανοώ το ότι πρέπει να παρέχουμε στα παιδιά μας ενα ασφαλες περιβάλλον και να τα προστατεύουμε, έτσι ώστε να μεγαλώνουν ως υγιή (σωματικά κ ψυχικά) μέλη της κοινωνίας μας. Αδιανόητη κάθε πράξη-όρεξη που στοχεύει ανήλικα παιδιά και όχι μόνο.

Άλλο, η σεξουαλικη κακοποίηση γυναικών κ ανδρών, ειδικά από τρίτους σε θέση εξουσίας. Ειναι επίσης κατακριτέα και θα πρέπει να καταγγέλεται στους αρμόδιους φορείς. Η σεξουαλική παρενόχληση διαφοροποιείται από τη σεξουαλική κακοποίηση και την σωματική γενετήσια ασέλγεια και προσβολή. Αναφέρθηκα λοιπόν στο διαδεδομένο φαινόμενο παρενόχλησης και ΟΧΙ σωματικής κακοποίησης, βιασμών κι εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πραξεις.

Κύριοι έξαλλοι των social media, που λοιδωρείτε χωρίς να διαχωρίζετε αυτες τις υψίστης σημασίας έννοιες, καταδικαστέες φυσικά ΟΛΕΣ, αλλά με διαφορετική νομική και ψυχολογική βαρύτητα. Οι περιπτώσεις βιασμών κλπ. όπως προαναφέρθηκαν, έχουν ποινική αντιμετώπιση, γιατί είναι είτε ειδεχθή εγκλήματα, είτε αξιοποινες πράξεις. Η παρενόχληση -δυστυχώς- ευρύτατα διαδεδομένη δεν ξεχωρίζει : φύλο, ηλικία, κοινωνική τάξη , χρώμα ή φυλή. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη την υφήλιο, υφίστανται καθημερινά άκομψες κακές συμπεριφορές από άλλους (οχι κ τόσο πολιτισμένους θα έλεγα) και πρέπει κατά τη γνώμη μου, να μπει τέλος στις προτάσεις τους μ’ενα ηχηρό ΟΧΙ .

Σε αυτές λοιπόν τις συμπεριφορές (λόγια, νεύματα, σχόλια κλπ.)έχουμε υποχρέωση να βάζουμε όρια κι οι «δεοντολογικές ανήθικες αξίες» να μπουν μία και καλή στο κοινωνικό περιθώριο, γιατί θίγουν την ανθρώπινη υπόσταση κι αξιοπρέπεια . Όλοι μαζί στο ΟΧΙ της ανηθικότητας.

Με τη στάση μας και έχοντας ένα δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα, να μαθαίνουμε ότι μπορούμε να λέμε όχι, κι ότι αυτό το ΟΧΙ δεν μας καθιστά αδύναμους, απλά αποδυναμώνει τον κάθε εξουσιαστή, ξελογιαστή, σεξιστή, που με ανήθικες προτάσεις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θέση του και ποντάρει στο ότι δεν θα ακούσει ποτέ το ΟΧΙ.”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Δάρρα
Η ανάρτηση της Δάρρα

Η ανάρτηση της Δάρρα, by mariak

Διαβάστε επίσης Σεργουλόπουλος: “Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άκουσα απίστευτα πράγματα"