Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε τον κολλητό της και δεν πήρε χαμπάρι κανείς

3.jpg
 clock 15:00 | 07/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Την ομορφότερη στιγμή της ζωής της έζησε την προηγούμενη Παρασκευή η Άριελ Κωνσταντινίδη, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον κολλητό της φίλο Τάκη Μαργαρίτη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως ήταν επιθυμία και των δύο

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 8 ολόκληρα χρόνια, όμως ήταν μόνο στενοί φίλοι. Μέχρι που αυτή η φιλία μετατράπηκε σε έρωτα και οι δυο τους πριν από έναν χρόνο έγιναν ζευγάρι. Σχεδόν από τότε δρομολόγησαν και τον γάμο τους που ήθελαν να είναι υπέροχος αλλά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Tatiana Live.

 

ariel.jpg

ariel.jpg, by mariak

3.jpg

3.jpg, by mariak

areile.jpg

areile.jpg, by mariak

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis