Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τα προσωπικά του αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.
«Για τους πατεράδες πάνε να βγάλουν μια ταμπέλα ότι είμαστε σαν συνοδευτικό. Δεν είμαστε συνοδευτικό. Είμαστε κι εμείς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, ένας σημαντικός ρόλος για την οικογένεια και για το παιδί.
Απλά είναι αυτό το κομμάτι που όλοι προσπαθούν λίγο να παραγκωνίσουν αυτόν τον αφανή ήρωα που λέγεται πατέρας, ότι δεν είναι κάτι, ότι το αντιλαμβάνεται πολύ αργότερα και δεν παίζει και τόσο ρόλο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
«Είναι πολύ σημαντικό για το παιδί να είναι και οι δύο γονείς ενεργοί σε όλα τα πράγματα», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
«Είναι προφανώς δύσκολο. Για ένα γονιό που πρέπει να στερείται το παιδί του για κάποιες μέρες είναι δύσκολο, αλλά τι να κάνουμε που πρέπει να ζήσεις κι εσύ και να είσαι υγιής και σωματικά και ψυχικά. Καταλαβαίνεις ότι σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολες οι συνθήκες γιατί κανένα παιδάκι δεν θέλει το τηλέφωνο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Διαβάστε επίσης
Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει να μπω στο Netflix, έχω δει απίστευτες ανοησίες εκεί μέσα»