Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα: «Πολλές φορές έχω κριθεί πολύ πιο αυστηρά και αιχμηρά από ότι θα έκριναν έναν άνδρα»

μπαρκα
 clock 16:00 | 31/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τις ανισότητες που έχει αντιμετωπίσει λόγω φύλου στο εργασιακό περιβάλλον καθώς και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«για τη γυναικεία ισότητα υπάρχουν κάποια πράγματα νομικά που έχουν κατοχυρωθεί και είναι πολύ σημαντικό. Έμπρακτα σαφώς και δεν το βλέπουμε ούτε στην καθημερινότητα πολλές φορές ούτε στις οικονομικές απολαβές ούτε σε πάρα πολλά ζητήματα. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας, γυναίκες – άνδρες να ενωθούμε», είπε η παρουσιάστρια.

«Πολλές φορές στη ζωή μου με έχω δει για παρόμοια θέματα να κρίνομαι πολύ πιο αυστηρά και πολύ πιο αιχμηρά από ότι θα έκριναν έναν άνδρα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης 

Άγιος Έρωτας: Ο Αργύρης αρχίζει να ψάχνει την αλήθεια για το παιδί του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis