Gossip - LifeStyle

Δανάη Μπάρκα: Τα γενέθλια του «μπαμπά» της Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

mparka.jpg

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε γενέθλια και η Δανάη Μπάρκα που τον νιώθει σαν πατέρα της θέλησε να του ευχηθεί με μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν!

«Γενέθλια καραντινάτα.✨
Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως εγώ αγαπάω τον Χρήστο.
Να βρείτε κάποιον να σας μεγαλώσει όπως εκείνος μεγάλωσε εμένα.
Να βρείτε κάποιον να κάνετε «κόμμα» εναντίον της υπόλοιπης παρέας και να γελάτε.
Να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως εκείνος εμένα κι εγώ εκείνον.
Να βρείτε κάποιον να σας υποστηρίζει στις τρελές σας ακόμα κι αν είναι όντως τρέλα αλλά τις κάνετε με αγάπη.
Να βρείτε κάποιον να έχει τέτοια αγκαλιά για να τρέχετε στα εύκολα και στα δύσκολα.
Να βρείτε κάποιον να σας δημιουργεί τέτοια συναισθηματική ασφάλεια όπως εκείνος σε εμένα και να νιώθετε παντοδύναμοι.
Γενικά, να βρίσκετε ωραίους ανθρώπους στην ζωή σας και να τους κρατάτε.
Και εσείς εκεί έξω που είστε γονείς,είτε βιολογικοί-είτε όχι,να μεγαλώνετε τα παιδιά που έχετε ή που σας έρχονται κάπως ουρανοκατέβατα,όπως ο Χρήστος εμένα. Με αγάπη,ειλικρίνεια,πίστη,δικαιοσύνη,και φροντίδα. Τα παιδιά αυτά θέλουν. Ούτε λούσα,ούτε σπίτια,ούτε αμάξια ούτε πολυτέλειες. Θέλουν τραγούδια,αλήθειες και αγάπη. Και αν είναι πολύ τυχερά θέλουν κι έναν Χρήστο για φίλο-μπαμπά να τους κάνει την ζωή ομορφότερη.
Να σε χαίρομαι Χρήστο ΜΟΥ. (στο ΜΟΥ θα ήθελα να δοθεί η σημασία έτσι,ΜΟΥ)
Να μου ομορφαίνεις την ζωή για πολλά χρόνια ακόμα και εγώ θα σε προσέχω για να σε έχω,γιατί αλλιώς η ζωή θα ασχημύνει♥️
Σε αγαπάω πολύ.
Χρόνια καλά,θεατρικά,δημιουργικά,κηπουρικά και όμορφα »,
έγραψε η ηθοποιός.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γενέθλια καραντινάτα.✨ Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως εγώ αγαπάω τον Χρήστο. Να βρείτε κάποιον να σας μεγαλώσει όπως εκείνος μεγάλωσε εμένα. Να βρείτε κάποιον να κάνετε «κόμμα» εναντίον της υπόλοιπης παρέας και να γελάτε. Να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως εκείνος εμένα κι εγώ εκείνον. Να βρείτε κάποιον να σας υποστηρίζει στις τρελές σας ακόμα κι αν είναι όντως τρέλα αλλα τις κάνετε με αγάπη. Να βρείτε κάποιον να έχει τέτοια αγκαλιά για να τρέχετε στα εύκολα και στα δυσκολα. Να βρείτε κάποιον να σας δημιουργεί τέτοια συναισθηματική ασφάλεια όπως εκείνος σε εμένα και να νιώθετε παντοδύναμοι. Γενικά,να βρίσκετε ωραίους ανθρώπους στην ζωή σας και να τους κρατάτε. Και εσείς εκεί έξω που είστε γονείς,είτε βιολογικοί-είτε όχι,να μεγαλώνετε τα παιδιά που έχετε ή που σας έρχονται κάπως ουρανοκατέβατα,όπως ο Χρήστος εμένα. Με αγάπη,ειλικρίνεια,πίστη,δικαιοσύνη,και φροντίδα. Τα παιδιά αυτά θέλουν. Ούτε λούσα,ούτε σπίτια,ούτε αμάξια ούτε πολυτέλειες. Θέλουν τραγούδια,αλήθειες και αγάπη. Και αν είναι πολύ τυχερά θέλουν κι έναν Χρήστο για φίλο-μπαμπά να τους κάνει την ζωή ομορφότερη. Να σε χαίρομαι Χρήστο ΜΟΥ.(στο ΜΟΥ θα ήθελα να δοθεί η σημασία έτσι,ΜΟΥ) Να μου ομορφαίνεις την ζωή για πολλά χρόνια ακόμα και εγώ θα σε προσέχω για να σε έχω,γιατί αλλιώς η ζωή θα ασχημύνει♥️ Σε αγαπάω πολύ. Χρόνια καλά,θεατρικά,δημιουργικά,κηπουρικά και όμορφα @christos_chatzipanagiotis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@danai_barka) στις

 

Gossip - LifeStyle

Πέθανε η Τιτίκα Σαριγκούλη

Τιτίκα

Η Τιτικά Σαριγκούλη "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών και η κηδεία της θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στο 3ο Νεκροταφείο.

Γεννήθηκε το 1934 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ενώ σε νεαρή ηλικία σπούδασε ηθοποιός, ξεκινώντας την πορεία της στο χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Το 1960 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη ταινία «Το μυστικό του κόκκινου μανδύα». Ακολούθησαν δύο ακόμη συμμετοχές στον κινηματογράφο τα επόμενα χρόνια στις ταινίες «Φαίδρα» και «Πρώτο καρδιοχτύπι».

Την ίδια δεκαετία ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τη συγγραφή, γράφοντας περισσότερα από 60 βιβλία με πιο πρόσφατα τα «Κίλωνας ο Αθηναίος» και «Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο Μέγας: Τραγωδία σε πέντε πράξεις», ενώ διετέλεσε μέλος της Ενωσης Νέων Ελλήνων Λογοτεχνών.

Τιτίκα
Τιτίκα

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, συνέχισε την κινηματογραφική της πορεία, («Τεστοστερόνη (ταινία)», στην κωμωδία «Η χορωδία του Χαρίτωνα» και στη διεθνή παραγωγή «Opa!» κ.ά.), όπως και τη συμμετοχή της σε μια σειρά, κωμικές κυρίως τηλεοπτικές σειρές («Μαρία η άσχημη», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», «Αν μ' αγαπάς», «Singles 2,1/2», «Μπαμπά μην τρέχεις», «Λάκης ο γλυκούλης» κά.), ενσαρκώνοντας ρόλους μιας ενίοτε αθυρόστομης και δυναμικής γιαγιάς, που λάτρεψε το κοινό, ενώ η πιο πρόσφατη τηλεοπτική της συμμετοχή ήταν το 2018 στην ταινία «Οι απαχήδες των Αθηνών».

Η Τιτίκα Σαριγκούλη έγραψε και σκηνοθέτησε θέατρο, ενώ πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με τελευταία το κλασικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα», παράσταση που παρουσιάστηκε τον περασμένο Γενάρη και στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, το 2019.

Διαβάστε επίσης Survivor: Γνωστός ποδοσφαιριστής δέχθηκε πρόταση για να μπει στο reality