Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς "έφυγε" από τη ζωή. Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, δεν ξεχνά αυτή την ημέρα και συγκινεί με την ανάρτησή της.
«Κώστα, πέρασαν κιόλας τρία χρόνια! Όλο αυτό τον καιρό περπατήσαμε χεροπιασμένοι με το Φοίβο, ανάμεσα σε λογιών - λογιών χαλάσματα, μα μείναμε χαμογελαστοί και αντέξαμε.
Αύριο θα είναι η επέτειος του γάμου μας και το Google photos θα μου θυμίσει εκείνες τις μέρες τις γελαστές που είχα το γιο σου στην κοιλιά μου. Μα χθες άνοιξα την ντουλάπα σου κι έκλαψα λίγο.
Διαβάστε επίσης: Ξεσπά η Aλίκη Kατσαβού: “Μοίραζαν κληρονομιές πριν τον θάνατο του Kώστα Bουτσά”
Σε έχω πάντα στην κουΐντα μαζί μου. «Να βγαίνεις στη σκηνή – έλεγες - σαν κάποιος να σου έχει δώσει κλωτσιά». Έφτιαξα και ένα βίντεο για σένα που θα παίξει στο χειροκρότημα στη σημερινή παράσταση. Για μένα το έφτιαξα!
Να θυμηθώ πώς είναι να πατώ το σανίδι μαζί σου! Για να συντηρώ μέσα μου την ελπίδα ότι οι τζίτζικες που κάνουν την καρδιά να τραγουδάει, θα είναι ακόμα χρήσιμοι στο αύριο που ξημερώνει!» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Διαβάστε επίσης Xώρισαν Μαρίζα Ρίζου - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος!