Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Βάσια Λόη: Το θρίλερ στο Ντουμπάι με τα παιδιά της
βα
 clock 13:00 | 07/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Βάσια Λόη  μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και  αποκάλυψε πώς από τη χαλάρωση των διακοπών στο Ντουμπάι βρέθηκαν να αναζητούν καταφύγιο, ενώ οι ήχοι των εκρήξεων συγκλόνιζαν την πόλη.

«Θα επιστρέφαμε την Κυριακή το πρωί και μας βρήκαν εκεί τα γεγονότα του Σαββάτου. Η πρώτη μέρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Είχαμε βγει κάποια στιγμή γύρω στις επτά παρά, να περπατήσουμε στους δρόμους του Ντουμπάι και ακούσαμε έναν εκκοφαντικό θόρυβο. Τρομάξαμε. Τρόμαξε όλος ο κόσμος. Είδαμε ένα σύννεφο καπνού από μακριά, φαινόταν σε όλο το Ντουμπάι», εξομολογήθηκε.

«Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά, να είμαστε χαμηλά. Εκεί ξεκίνησε ο τρόμος. Όλο το βράδυ ερχόντουσαν τα μηνύματα της πολιτικής προστασίας στα κινητά μας… Όλος ο κόσμος όταν άκουγε έναν θόρυβο έβγαινε έξω να δει τι γίνεται. Μας έλεγαν να μένουμε μακριά από τα παράθυρα. Καθόμασταν με τα παιδιά μέσα στο δωμάτιο με τα ρούχα, να είμαστε σε ετοιμότητα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης 

Κλόε Καρντάσιαν: "Σκέφτομαι να κάνω μόνη μου τρίτο παιδί, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το διαχειριστώ"

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis