Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE
Βασάλος: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τη φράση, «Έχω και φίλες απλά πρέπει να είναι όλες άσχημες»
βα
 clock 19:00 | 21/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Τη θέση του γύρω από τη φράση, «Έχω και φίλες, απλά πρέπει να είναι όλες άσχημες», η οποία παρεξηγήθηκε και σχολιάστηκε εντόνως θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Κωσταντίνος Βασάλος μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

«Κανείς δεν κατάλαβε αυτό που εννοούσα. Χθες μου κούνησαν το δάχτυλα και ήταν και από τις εκπομπές που υπέρ του δέοντος με κατακεραύνωσαν. Ο Λιάγκας και το Real View. Βγήκε η Μουτίδου και είπε “Βασάλο…” με ένα ύφος πολύ δασκαλίστικο και με εκνευρίζει αυτό», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και εξήγησε:

«Εγώ εννοούσα ότι όταν είσαι σε σχέση δεν είναι αποδεκτό να έχεις ωραίες φίλες. Έτσι όπως ακούστηκε είναι ότι και καλά εγώ επιλέγω μόνο άσχημες και τις ωραίες τις κρατάω για άλλο σκοπό. Σε καμία περίπτωση. Εγώ λέω ότι όταν είσαι σε σχέση δεν είναι τόσο αποδεκτό να έχεις πολλές ωραίες φίλες γιατί μετά έρχεται η ζήλια. Αυτό προσπαθούσα να πω».

«Δεν χρειάζεται να βγαίνω και να λέω συνέχεια τι εννοώ και πώς το εννοώ. Πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα. Παιδιά, μη με παίζετε! Τα είδα σε αναπαραγωγή και στεναχωρήθηκα», κατέληξε

Διαβάστε επίσης 

Νταϊφά: «Είδα τα κοσμήματα που μου είχαν κλέψει να βγαίνουν σε πλειστηριασμό στην εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis