Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Bάψε τα αυγά σε παστέλ αποχρώσεις όπως η Ελένη Μενεγάκη

483c9c7f7d9dd98897cd3deb6a71671e.jpg
 clock 14:00 | 28/04/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της την περασμένη σεζόν παρουσίασε έναν εύκολο αλλά και οικονομικό τρόπο για να βάψεις τα Πασχαλινά αυγά σε παστέλ αποχρώσεις και με την βοήθεια της συνεργάτιδάς της, Άννας Μαρίας Μπαρού.

 «Το έκανα και εγώ και πραγματικά δεν υπάρχει πιο εύκολος και επιτυχημένος τρόπος. Είναι συγκλονιστικά εύκολα και επιτυχημένα! Ούτε να πασαλειβόμαστε, ούτε τίποτα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι: άσπρα αυγά, αλάτι, χρώμα ζαχαροπλαστικής, 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό και 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξύδι.

Δείτε το βίντεο:

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis