Gossip - LifeStyle

Αυτή είναι η διατροφή που ζητά η Τζίνα Αλιμόνου από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

tzina-682x384.jpg

Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου… ένα διαζύγιο – πόλεμος. Το τελευταίο δικαστήριο που έγινε στις 30 Μαρτίου για την κηδεμονία των παιδιών, έφερε πολλές αναταράξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town, ο Παύλος Βαρδινογιάννης επισήμανε στο δικαστήριο: «Πληρώνω κάθε μήνα όλα τα έξοδα των τεσσάρων παιδιών μου. Τα σχολεία τους, τους γιατρούς τους, τη σίτιση, τα ιδιαίτερα μαθήματά τους και τις δύο συνολικά νταντάδες που τα φροντίζουν. Έξοδα που υπολογίζονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ». Την ίδια στιγμή πληροφορίες και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ποσά που φτάνουν τα 50,000 ευρώ μηνιαίως (600,000 ευρώ τον χρόνο).

Από την άλλη πλευρά, η Τζίνα Αλιμόνου ζητά γύρω στις 7,000 ευρώ μηνιαίως για τα προσωπικά της έξοδα, καθώς και να διαχειρίζεται η ίδια τα χρήματα που δίνονται για τη φροντίδα των παιδιών και για τις ανάγκες του σπιτιού, τα χρήματα που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φτάνουν τα 50,000 ευρώ τον μήνα. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα 7 χιλιάδες ευρώ που διεκδικεί η Τζίνα τον μήνα, τότε μιλάμε για ένα ποσό που πλησιάζει τα 700 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν στο δικαστήριο, με την πρόεδρο της έδρας να απορεί λέγοντας: «Τι ήρθατε εδώ να δικάσουμε; Αφού πληρώνονται ήδη υπέρ το δέον όλα τα έξοδα των παιδιών». Η Τζίνα Αλιμόνου απάντησε σύμφωνα με παρευρισκόμενους στην αίθουσα: «Θέλω να αποφασίζω εγώ πώς θα διαθέσω αυτά τα χρήματα».

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι βασικές μηνιαίες ανάγκες που επικαλείται η Τζίνα και το πώς αυτές προκύπτουν μέσα από την επίσημη δικογραφία που έχει το Down Town στη διάθεσή του. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
2,638 ευρώ τον μήνα για λειτουργικά έξοδα του σπιτιού και διατροφή
1,000 ευρώ τον μήνα για ατομική υγιεινή και κομμωτήριο
2,150 ευρώ τον χρόνο για ιατρικούς λόγους και εξετάσεις
100 ευρώ τον μήνα για επισκέψεις σε εστιατόρια – θέατρα – σινεμά
250 ευρώ τον μήνα για γιορτινά δώρα σε φίλους
1,800 ευρώ τον μήνα για δόση δανείου (σ.σ. σύμφωνα με πληρογορίες, το συγκεκριμένο ποσό αφορά σπίτι που αγοράστηκε για τη μητέρα της κ. Αλιμόνου ενόσω ήταν ακόμη παντρεμένη με τον κ. Βαρδινογιάννη)
1,600 ευρώ τον χρόνο για την ιδιωτική της ασφάλιση
400 ευρώ τον χρόνο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου
750 ευρώ τον χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου
1,000 ευρώ τον χρόνο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου
2,000 ευρώ τον χρόνο για διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού

Gossip - LifeStyle

Σωτήρης Σκάντζικας: "Μου πέταξε αναμμένο τσιγάρο"

Σκαντζίκας

Ο Σωτήρης Σκάντζικας, παρακολουθώντας τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα , θέλησε να μοιραστεί τη δική του εμπειρία.

«Μου πέταξε στην πρόβα πάνω μου αναμμένο τσιγάρο, να σιγουρευτεί όπως είπε ότι είμαι τόσο κακός ηθοποιός που δεν ανταποκρίνομαι σε κανέναν αυτοσχεδιασμό. Σκηνοθέτης, πρώτο όνομα τοτε.. Ο ίδιος με είχε επιλέξει σε μια τεράστια οντισιόν για τον κεντρικό ρόλο του έργου, ενός από τους πρώτους ρόλους στην διαδρομή μου. Καθημερινά με έβριζε, με μείωνε, με εξευτέλιζε, κι εγώ το ζώον, στα ξεκινήματά μου, νόμιζα ότι έτσι λειτουργούν τα πράγματα και πρέπει να δυναμώσω. Μαζί του, σε όλο αυτό τον πόλεμο και ο κολλητός του, σκηνογράφος, ο φριχτοτερος άνθρωπος που συνάντησα στο θέατρο. Στην γενική πρόβα, ήταν τόση η πίεση, η κακομεταχείριση, ο αντιεπαγγελματισμός, που στην μεση ενός τεραστιου μονολόγου που είχα,…στραβωσε το στόμα μου..αγκυλωσε..δεν μπορούσα να αρθρώσω.. ψελλισα “συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω” και πήγε στην επόμενη σκηνή…μόλις πέρυσι συνειδητοποίησα ότι μόλις είχε συμβεί το πρώτο μου “εγκεφαλικούλι”..

Για την ιστορία, η πρεμιέρα έγινε, οι κριτικές ήταν καταστροφικές, εκτός από εμένα!.Ήταν παμψηφεί από τις καλύτερες που έχω πάρει στη ζωή μου!!
Με όλες αυτές τις καταγγελίες που βλέπω, σκεπτόμουν ότι εγώ έχω μονο καλά να θυμάμαι..ώσπου σήμερα το πρωί, ανέσυρα αυτή την φριχτη μνήμη, που όπως ανακάλυψα, είχα θάψει πολύ βαθιά μέσα μου και ακόμα και τώρα που την ανέσυρα..τρέμω.. και σκέπτομαι πόσο διαφορετικά θα είχα αντιδράσει αν μου είχε συμβεί λίγο αργότερα..

Εγώ δεν είμαι ούτε στην πρώτη γραμμή, ούτε πολύ γνωστός, ούτε καν τηλεοπτικός πια. Ήθελα όμως τελικά να το μοιραστώ, με την προτροπή στους νέους να αντιδρούν σε τέτοιους φρικαλέους ανθρώπους.
Ήμουν πολύ τυχερός που στη συνέχεια πέρασα υπέροχες στιγμές με σπουδαίους ανθρώπους επί σκηνής. Και όσοι δεν ήταν, τους αντιμετώπισα όπως τους έπρεπε.. ίσως τελικά εκείνη η φριχτη συνεργασία να μου έκανε και ένα καλό..

Αυτά. Να με συγχωρείτε για το ξέσπασμα.

υ.γ. Δεν λέω ονόματα γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Εννοείται πως ΔΕΝ αναφέρομαι στον Κιμούλη, μιλώ για άλλη περίπτωση» έγραψε στην ανάρτηση του.

Διαβάστε επίσης Παπαδήμα: “Δέχτηκα σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης από νεαρό σκηνοθέτη”