Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός μιλώντας στο happy Day αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι.
«Στα μέσα Φλεβάρη περιμένουμε το 2ο παιδάκι μας. Είναι αγοράκι. Έχουμε ένα κοριτσάκι και τώρα έρχεται αγοράκι. Θέλαμε να κάνουμε δεύτερο παιδάκι για να έχει αδερφάκι η μικρή. Ο Θανάσης με βοηθάει πάρα πολύ με το μεγάλωμα του παιδιού. Είναι τέλειο που είναι τόσο παρών στη μικρή».
Στη συνέχεια, στάθηκε στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της, περιγράφοντας πώς τα βιώνει σε αυτή τη φάση: «Στην εγκυμοσύνη μου θέλω να τρώω σοκολάτα κι έχω πολλές καούρες. Με πήρε και με σήκωσε, αλλά εντάξει τα κατάφερα. Ο ύπνος είναι δύσκολος και έχει βαρύνει το σώμα αλλά δόξα τω Θεώ όλα καλά, δεν έχω παράπονο».
Διαβάστε επίσης