H Angelina Jolie βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της "Maria" στο 68ο BFI London Film Festival που πραγματοποιήθηκε στο The Royal Festival Hall
H διάσημη ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίου του Ant1 και αναφέρθηκε στη χώρα μας, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας, λέγοντας πως λατρεύει τους Έλληνες.
«Περισσότερο στην Ελλάδα μου άρεσαν οι άνθρωποι. Ναι, λατρεύω τους Έλληνες. Πέρασε υπέροχα στην Ελλάδα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της ταινίας στην Ελλάδα. Είχα πολύ μεγάλη υποστήριξη και υπέροχες συζητήσεις με τους ανθρώπους που γνώρισα. Πώς να παίξεις την Μαρία αν δεν συνδεθείς, δεν μιλήσεις με Έλληνες.
Τεχνικά η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για εμένα το να ξεπεράσω την νευρικότητά μου και να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο. Το πιο δύσκολο πράγμα όταν παίζεις τη ζωή ενός ανθρώπου είναι η ανησυχία σου να μην απογοητεύσεις τους ανθρώπους που την αγαπήσαν και για τους οποίους σημαίνει πολλά. Δεν ήθελα να απογοητεύσω αυτούς αλλά και τον κόσμο της όπερας», είπε.
Διαβάστε επίσης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αντιδρά στους επικριτές του Tempting Fortune