Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Πρωτοχρονιά στο Χονγκ Κονγκ

γεωργιου
 clock 15:00 | 01/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου επέλεξαν την Κίνα για την Πρωτοχρονιά. Μάλιστα το ζευγάρι δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Χονγκ Κονγκ.

«Η Σιμώνη έχει μια μοναδική δύναμη πάνω μου. Μπορεί να με κάνει να νιώσω τα πάντα, από την απόλυτη ευτυχία μέχρι τη μεγαλύτερη ένταση. Είμαι τρελά ερωτευμένος. Είναι αυτή που καθορίζει πολλές φορές την ψυχολογία μου, κάτι που άλλοτε με εκνευρίζει και άλλοτε με γοητεύει απίστευτα», είχε πει ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του για τη σύντροφό του.

Λίγους μήνες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο στην Κύπρο, διανύουν όπως φαίνεται μια από τις πιο όμορφες περιόδους της κοινής του ζωής.

Image
γεωργιου
Image
γεωργιου

Διαβάστε επισης

Βάσω Λασκαράκη: Τι είπε για το τέλος της σειράς «Το Σόι Σου»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis