Άγιος έρωτας – Πέμπτη 02 Απριλίου
Στη Μυρτιά, το πανηγύρι απειλείται να τιναχτεί στον αέρα, όταν χωροφύλακες κάνουν έφοδο και ο Λεωνίδας κινδυνεύει να συλληφθεί. Ο πατήρ Νικόλαος και ο παπά-Χαράλαμπος τον καλύπτουν, ενώ ο Λάμπρος τον αναγνωρίζει ως τον παλιό αντάρτη που έσωσε κάποτε.
Τελικά οργανώνουν να τον «φυγαδεύσουν» και να τον φιλοξενήσουν στη Στέρνα. Η Ελένη μετά τον αποχαιρετισμό της με την Άννα, συγκρούεται με την οικογένειά της, ενώ η Χλόη την υπερασπίζεται.
Ο Στέφανος με τον Πέτρο οδηγούνται σε νέο εκβιασμό, καθώς ο Λαμπρόπουλος εμφανίζεται ξανά απαιτώντας περισσότερα χρήματα. Την ίδια ώρα, η εξαφάνιση του Αντρέα αναστατώνει τη Χριστίνα, η οποία ανακαλύπτει ότι λείπουν το αμάξι και τα πράγματά του, ενώ στο ξενοδοχείο μαθαίνει πως το δωμάτιό του το πήρε ο Λαμπρόπουλος. Στην κλινική, ο Ηλίας αποκαλύπτει στη Θάλεια ότι η Κική είναι η μητέρα του Παύλου.
Διαβάστε επίσης
Μαρινέλλα: Η «γιορτή» που στήθηκε στο σπίτι της μετά την κηδεία, οι καλεσμένοι και το υπέροχο δείπνο