Η Μάντυ Φραγκιαδάκη είχε κερδίσει διαδοχικά πανελλήνια πρωταθλήματα στην ιστοπλοϊα και την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2006 στην Τουρκία.

Από το 2010 όμως ασχολείται με το pole dancing και μάλιστα αναδείχθηκε νικήτρια στο πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από τη RAD Polewear, ενώ κατάκτησε τη δεύτερη θέση στο GPDC 2014.

Πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το pole dancing; "Θα έλεγα ότι οι συγκυρίες με οδήγησαν εκεί παρά στο ότι εγώ επέλεξα κάτι τέτοιο. Η κατηγορία στην οποία διακρίθηκα σε εθνικό, ευρωπαικό και παγκόσμιο επίπεδο ήταν το 420, Το οποίο είναι διθέσιο σκάφος πράγμα που σημαίνει ότι εξαρτάσαι από ένα ακόμη άτομο. Οταν λοιπόν, η κυβερνήτης μου μου ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει μπήκα στην διαδικασία να δω πως θα συνεχίσω απο εκεί και πέρα. Δούλεψα ως βοηθός προπονητή ιστιοπλοίας για 2 χρόνια, με παιδιά, στην κατηγορία Optimist και παράλληλα ξεκίνησα το pole ως χόμπι. Αργότερα, μου βγήκε και στο pole η πρωταθλήτρια από μέσα μου", δήλωσε στο faysbook.gr.
Η πρώτη της επαφή με το άθλημα; "Η πρώτη μου επαφή ήταν στο υπόγειο του σπιτιού μου. Χαχα! Αγόρασα στύλο από το εξωτερικό τον εκγατέστησα στο υπόγειο και ξεκίνησα να πειραματίζομαι με ότι έβλεπα στο youtube. Είχα δύναμη από την ιστιοπλοία πράγμα που με βοήθησε να κάνω αρκετές κινήσεις στο στύλο και κάποια αναποδογυρίσματα"