Ελλάδα

Υπηρεσιακά συμβούλια ΓΕΝ και ΓΕΑ: Έως τις 31 Οκτωβρίου, η θητεία

ΓΕΑ

     Παρατάθηκε εκ νέου, έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, η θητεία των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων των Γενικών Επιτελείων Ναυτικού και Αεροπορίας.

   Η νέα παράταση δόθηκε λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού που αφορούν στις συναθροίσεις και τα οποία συνεπάγονται την αδυναμία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

   Στην απόφαση διευκρινίζεται ότι «η ψηφοφορία δύναται να διεξαχθεί και ηλεκτρονικά, αμέσως μετά την έκδοση της κατ' εξουσιοδότηση του άρθρου 75 του ν.4745/2020 (Α ́ 214) προβλεπόμενης κοινής υπουργικής απόφασης, ανεξαρτήτως της άρσης των ως άνω μέτρων.

    Με την καθ ́ οιονδήποτε τρόπο ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων, θα ορισθούν στο υπηρεσιακό συµβούλιο τα νέα µέλη και θα λήξει η παραταθείσα θητεία των µελών της».

   Οι σχετικές αποφάσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας αναρτήθηκαν σήμερα στη Διαύγεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Περιμένει τη σύνταξη 5 χρόνια - Τον ενημέρωσαν ότι... είναι νεκρός!

Τσελέντης στο Ράδιο Κρήτη: Θα λειτουργήσουμε 180 σεισμογράφους σε όλο το νησί

Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι κινητές μονάδες εμβολιασμού - Οδηγίες για τους πολίτες

 

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Τράγκας

Τραγκας

Στο νοσοκομείο Σωτηρία εισήχθη σήμερα ο Γιώργος Τράγκας, καθώς νοσεί από κορωνοϊό και επιβαρύνθηκε η κατάστασή του.

Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε πριν τρεις ημέρες ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ότι βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με την σύζυγό του Μαρία Καρρά. Σήμερα, όπως επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, του κόμματος Τράγκα δηλαδή, Πάρις Κουρτζίδης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Εγραψε στο Twitter o Πάρις Κουρτζίδης: «Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο "Σωτηρία", καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 224 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Σχοινάς: Δεν οδεύουμε σε γενικευμένο lockdown καθώς δεν λύνει τα προβλήματα

Πλεύρης: Και άλλα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα

ESPA BANNER