Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Πολεμικό Ναυτικό: Έχασε τη ζωή του σε άσκηση Υπαξιωματικός της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
 clock 18:48 | 29/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένας Υπαξιωματικός της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού έχασε τη ζωή του σήμερα (29/11) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.

Το Πολεμικό Ναυτικό αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, περί ώρας 12:10, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, απώλεσε τις αισθήσεις του ο Κελευστής (Τ/ΗΝ/ΔΒ) Α.Κ.

Στον Υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Αθώοι όλοι για την άγρια συμπλοκή που είχε ταράξει το Τυμπάκι

Ηράκλειο: "Μερακλής" καλλιεργούσε κάνναβη - Υδροπονικά και με ανεμιστήρα

Ηράκλειο: Εκτός από ελιές τώρα κλέβουν...και ψάρια - Καταγγελία των αλιέων στο ekriti

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis