Νεκρός στον ποταμό Αραχθο στη γέφυρα Τσιμπόβου κοντά στο χωριό Χαροκόπι εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 33χρονος Γιαννιώτης.
Ο νεαρός άνδρας είχε πάει για ψάρεμα , οι ώρες περνούσαν και ενώ εκείνος δεν επέστρεφε η οικογένειά του ανησύχησε και έτσι ο πατέρας του και ο αδερφός του άρχισαν να τον αναζητούν.
Ο άτυχος νεαρός άνδρας, με καταγωγή απο χωριό της περιοχής, εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου από τον αδελφό του και τον πατέρα του χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στο ποτάμι. Ο 33χρονος φέρει βαρύ τραύμα στο κεφάλι καθώς και σε άλλα σημεία του σώματός του, τα οποία εικάζεται ότι προήλθαν από πτώση ή από χτυπήματα στα βράχια.
Οι οικείοι του ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές, με τους άνδρες της ΠΥ Ιωαννίνων, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο.
Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο ποτάμι...


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.