Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Όλυμπο: Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα

εμακ
 clock 17:09 | 22/08/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης που στήθηκε σήμερα στον Όλυμπο, μετά την πτώση ενός ορειβάτη σε δύσβατη χαράδρα.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και είναι νεκρός.



Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε στις 13:20, όταν υπήρξε ενημέρωση για την πτώση του ορειβάτη σε ιδιαίτερα δύσβατο σημείο του Ολύμπου.



Το σημείο όπου βρέθηκε ο 40χρονος είναι ιδιαίτερα δύσκολο στην προσέγγιση, γεγονός που καθιστά την επιχείρηση των διασωστικών δυνάμεων εξαιρετικά απαιτητική. Για τον εντοπισμό και την ανάσυρσή του κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της 2ης και της 8ης ΕΜΑΚ, οι οποίες έσπευσαν στην περιοχή.



Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 40χρονος ορειβάτης βρέθηκε στη χαράδρα διερευνώνται.

Διαβάστε επίσης 

Το Google Maps εγκλώβισε οδηγό στα κατσάβραχα νησιού (βίντεο)

Ο απόλυτος "αντικαύσωνας" της Λάρισας: Η πισίνα που μεταμορφώνει το λιοπύρι σε όαση!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis