Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Ταχύπλοο με μετανάστες από την Τουρκία επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού - Ένας νεκρός

λιμενικό - πλοίο
 clock 16:45 | 23/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Επεισόδιο σημειώθηκε στη Σύμη ανάμεσα σε ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες από την Τουρκία και σκάφος του Λιμενικού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αλλοδαπός.

Το περιστατικό συνέβη όταν το ταχύπλοο σκάφος που μετέφερε αλλοδαπούς από τις τουρκικές ακτές δεν συμμορφώθηκε με τα οπτικά και ηχητικά σήματα του Λιμενικού Σώματος.

Αντίθετα, πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς προσπαθώντας μάλιστα να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τόσο των μεταναστών όσο και των μελών του πληρώματος του σκάφους του Λιμενικού.

Ο τραυματισμένος αλλοδαπός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το ταχύπλοο, με τους υπόλοιπους 13 επιβαίνοντες αλλοδαπούς, οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα τέσσερα ανοιχτά μέτωπα του Φθινοπώρου για την οικονομία

Ανησυχία για τις πυρομετεωρολογικές συνθήκες το Σαββατοκύριακο – Η Κρήτη στις επικίνδυνες περιοχές

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis