Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν την αποχή τους οι δικηγόροι

δικηγοροι
 clock 19:21 | 24/03/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, για το θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχή των δικηγόρων έως και τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016.

Ακόμη, την ερχόμενη Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016, θα συγκληθεί η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, προκειμένου να εκτιμήσει τις έως τότε εξελίξεις στο ασφαλιστικό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στη σημερινή συνεδρίασή της επανέλαβε την πάγια θέση του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης και την έναρξη διαλόγου με όλους τους κοινωνικούς φορείς.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με τη δημιουργία επιτροπής για θέματα προσφύγων και μεταναστών, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής επισκέφθηκε την πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά, προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες διαβίωσης, σίτισης και υγιεινής των προσφύγων που φιλοξενούνται εκεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis