Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Σύλληψη και βαρύ πρόστιμο σε 23χρονη που έβαλε φωτιά τρείς (!) φορές στο ίδιο σημείο!
φωτια
 clock 21:37 | 06/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθη την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, με τη συνδρομή των μελών του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) της ΠΕ.Π.Υ.Δ. Δυτικής Ελλάδας, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης τριών (3) πυρκαγιών σε αγροτική έκταση και σε δασική έκταση στην περιοχή του Λούβρου Αρχαίας Ολυμπίας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η συλληφθείσα  φέρεται να έδρασε «από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση, (τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025, την Τρίτη 29 Ιουλίου 2025 και χθες το μεσημέρι, Τρίτη 05 Αυγούστου 2025) στο πρανές της Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως, στην Π.Ε. Ηλείας και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.953,125 €».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliaenimerosi.gr, η 23χρονη που οδηγήθηκε σήμερα στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή, φέρεται να είχε μπει από μέρες στο κάδρο των Αρχών ως βασική ύποπτη για τους προηγούμενους εμπρησμούς και έτσι ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή της μετά από την πρόκληση και της χθεσινής πυρκαγιάς, η οποία ευτυχώς τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες, πριν πάρει επικίνδυνες εκτάσεις σε ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του Νομού.

Στη φωτό άνδρες της Πυροσβεστικής στο σημείο που καταγράφηκε η πυρκαγιά (30 Ιουνίου 2025).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φράγμα Αποσελέμη: Δεν μας έφτανε η λειψυδρία έχουμε... και τις βλάβες - Νέα μείωση των ποσοτήτων νερού στους δήμους

Κοινωνικοί λειτουργοί: Από το Βενιζέλειο στο ΠΑΓΝΗ για να καλύψουν τα κενά - Η καταγγελία «καταπέλτης»

Ηράκλειο: Ψάχνουν εναγωνίως σχολικές καθαρίστριες αλλά αυτές... είναι στα ξενοδοχεία!

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis