Ελλάδα

Συγκίνηση Κεφαλογιάννη για τη συνάντηση με τους δύο στρατιωτικούς - Συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη

κεφαλογιάννης

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Μανώλη Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, και στον Λευτέρη Βαρδάκη, για την επίσκεψή του στις φυλακές Αδριανούπολης, όπου κρατούνται από την 1η Μαρτίου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί.
Ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ είναι ο πρώτος Έλληνας και Ευρωπαίος αξιωματούχος που επισκέφθηκε τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη
"Η συνάντηση διήρκησε πάνω από μία ώρα και είδα δύο υπερήφανους ανθρώπους, δύο καλά εκπαιδευμένους στρατιωτικούς, δύο ανθρώπους που με την περιπέτειά τους δίνουν το μήνυμα σε όλη την ελληνική κοινωνία, Τέτοιους Έλληνες θέλουμε. Αντί να τους παρηγορήσω εγώ, με παρηγορούσαν αυτοί," είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.Παράλληλα είπε ότι όλη η Ευρώπη είναι στο πλευρό τους ,ενώ στην Ορεστιάδα είδε τους γονείς των στρατιωτικών και τους μετέφερε τα όσα διαδραματίστηκαν στις φυλακές.

Ακούστε τη συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη

 

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για την επίσκεψη στους δύο στρατιωτικούς, by ekriti newsportal

Ελλάδα

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται ρολό κοτόπουλο γνωστής εταιρείας

εφετ

Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ, ρολό κοτόπουλο κατεψυγμένο καθώς βρέθηκε σαλμονέλα. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση:

«Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Έλεγχος για Salmonella spp., Listeria monocytogenes και παρουσία σταφυλοκοκκικών τοξινών», προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «Ρολό Κοτόπουλο Κατεψυγμένο», με αριθμό παρτίδας: 33100921, ημερομηνία παραγωγής:10.09.2021 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10-09-2022, καθαρού βάρους 1,22 kg, που παράγεται από την επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. και σε  συνεργασία με τα Εργαστήρια, Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου Salmonella spp».

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται ρολό κοτόπουλο, by melody

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Στυλιανίδης για κακοκαιρία: Είχαμε εκτιμήσεις ακόμα και για 300 νεκρούς στην Αθήνα

Ηράκλειο - Εσταυρωμένου: Εκτός λειτουργίας τα φανάρια - Κίνδυνος για τους οδηγούς (φωτο)

Χαρδαλιάς - κορωνοϊός: Έκανε την 3η δόση του εμβολίου

ESPA BANNER