Οι εικόνες από το φρικτό έγκλημα στην Φθιώτιδα προκαλούν αποτροπιασμό. Ένας άντρας άγρια δολοφονημένος στην άκρη του δρόμου μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Το πτώμα του άτυχου άντρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει πολλαπλές μαχαιριές ενώ εκτιμάται ότι ο δράστης ή οι δράστες τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν με μανία και τον πάτησαν με αμάξι για να τον "αποτελειώσουν".

Το θύμα φέρεται να είναι 57χρονων και να είναι από την Γλυφάδα Αττικής και να μην έχει καμία σχέση με Φθιώτιδα. Μάλιστα, αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Οι αστυνομικοί καλούνται τώρα να βρουν ποιοι και γιατί τον μετέφεραν μέχρι εκεί και το σημαντικότερο γιατί τον δολοφόνησαν με τόση αγριότητα. Τις απαντήσεις ίσως δώσει το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα του.
Πηγή: tvstar.gr