Κοινωνία

Ποιος γιορτάζει σήμερα, 19 Ιανουαρίου

ανθοδέσμη

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς.

Σήμερα 12 Ιανουαρίου γιορτάζουν οι: Τατιανή, Τατιάνα (Τάτη, Τίτη, Τάνια), Μέρτιος (Μέρτος), Μερτία, Μύρτος, Μυρτιά. Τις καρδιόβγαλτες ευχούλες μας!

Ορθόδοξος συναξαριστής: Αγία Τατιανή, Άγιος Μέρτιος, Αγία Ευθασία, Άγιος Πέτρος ο Αβεσαλαμίτης, Άγιοι Οκτώ Μάρτυρες από την Νίκαια, Όσιος Ηλιού ο Θαυματουργός, Άγιοι Τίγριος ο Πρεσβύτερος και Ευτρόπιος, Άγιοι Ζωτικός, Ρογάτος, Μοδεστός και Καστούλιος οι Μάρτυρες, Άγιος Αρκάδιος ο Μάρτυρας, Άγιος Φιλόθεος ο Μάρτυρας, Άγιος Εϊλιανός εκ Ρώμης, Οσία Ευπραξία, Άγιος Βενέδικτος, Όσιος Μαρτινιανός της Λευκής Λίμνης, Όσιος Γαλακτίων ο διά Χριστόν σαλός, Όσιος Θεοδόσιος εκ Ρωσίας, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Γαλακτοτροφούσης, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου του Ακαθίστου, Άγιος Βασίλειος Σολόβσκι ο Ιερομάρτυρας

Ειδήσεις σήμερα

Ξυλοδαρμός στο μετρό: Σήμερα οι απολογίες των δυο ανηλίκων για την επίθεση στον σταθμάρχη

Εμβόλιο κορωνοϊού: Τι είναι το ψηφιακό πιστοποιητικό και πως θα λειτουργεί

Ακίνητα: Τι αλλάζει με την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Κοινωνία

Κορωνοϊός: Εξιτήριο για το νεογέννητο και την 15χρονη από το Νοσοκομείο της Πάτρας

μωρό βρέφος νοσοκομείο

Τα καλύτερα νέα μας έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και συγκεκριμένα από την παδιατρική κλινική Covid-19, αφού το μόλις 22 ημερών βρέφος που νοσηλευόταν εκεί προ ημερών με κορωνοϊό, είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση και μεταφέρθηκε ήδη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, από όπου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24, θα λάβει εξιτήριο μέσα στο διήμερο.

Καλά τα νέα και για την 15χρονη που νοσηλευόταν στο ΠΠΝΠ με κορωνοϊό. Και εκείνη αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο ημέρες να λάβει εξιτήριο από την κλινική covid-19.

Συνολικά στην Παιδιατρική κλινική covid-19 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχουν νοσηλευτεί μέχρι σήμερα από τα μέσα Οκτώβρη, 20 παιδιά με κορωνοϊό. Όλα τους επανήλθαν και είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - Αυγενάκης: "Γυαλιά καρφιά" το γραφείο του Υφυπουργού (φώτο)

Ηράκλειο - κορωνοϊός: "Έσβησαν" με διαφορά λίγων λεπτών...

Έρευνα: Ο κορωνοϊός «ζει» και στα υφάσματα έως και 3 ημέρες