Ελλάδα

Πήρε 2.500 ευρώ για να της λύσει τα μάγια

μαγεία

Δεν σεβάστηκε ούτε το γεγονός ότι ήταν συνάδελφοι ο 54χρονος άνδρας που εξαπάτησε το κορίτσι υποσχόμενος να του λύσει τα μάγια. Η κοπέλα που εργαζόταν στον Βόλο, αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, τα οποία εκμυστηρεύονταν στον 54χρονο συνάδελφό της και εκείνος την έπεισε ότι της έχουν κάνει μάγια και θα τη βοηθούσε να τα λύσουν.

Μέσα σε διάστημα ενός χρόνου, της αποσπούσε χρηματικά ποσά για να την απαλλάξει από τα προβλήματά της, όπως της υποσχόταν. Η κοπέλα, αφού είχε δώσει 2.500 ευρώ, ενημέρωσε την Αστυνομία και παγίδευσε τον 54χρονο, σε ραντεβού που του έκλεισε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Κατά την παράδοση των χρημάτων, εκείνος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή, όμως ακολούθησε καταδίωξη και τελικά συνελήφθη. Η ίδια η κοπέλα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως γλίτωσε την τελευταία στιγμή, από τα «νύχια» του επιτήδειου «εξορκιστή» καθώς όσα της έλεγε (επ' αμοιβή), παρέπεμπαν στη σφαίρα του μεταφυσικού.

Star press

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER