Ελλάδα

Πήγε να κάνει το εμβόλιο και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο!

εμβόλιο

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση όπου μια γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Alpha, πριν από 15 με 20 ημέρες πήγε μια γυναίκα, 61 ετών, και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Η εν λόγω γυναίκα ζήτησε από τη γιατρό, την ώρα που η σύριγγα ήταν στο μπράτσο της, να της χορηγήσει και μια ουσία που κρατούσε η 61χρονη στα χέρια της. Πρόκειται για ουσία «που τής την είχε δώσει μια γιατρός που ασκεί την ομοιοπαθητική», με τη γιατρό να αρνείται να το κάνει.

 

 

«Το Σάββατο, που είχε πάλι ραντεβού για το εμβόλιο, ζήτησε πάλι να της χορηγήσει την ουσία αυτή μέσω της σύριγγας με τη γιατρό να αρνείται. Τότε η γυναίκα σηκώθηκε- με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο της- και άρχισε να τρέχει».

Εφυγε με τη σύριγγα στο μπράτσο της και την κυνηγούσαν
Οπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε αναστάτωση ενώ σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας της ήταν έξω από το εμβολιαστικό κέντρο με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου με τη γιατρό και τη νοσηλεύτρια να την κυνηγούν, «τραβώντας από το χέρι της την ένεση. Αλλά έμεινε η βελόνα και το στόμιο με τη γυναίκα να φεύγει με τον άνδρα της κανονικά».

Σύμφωνα με τον Alpha, έγιναν όλες οι κινήσεις ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας και της Αστυνομίας από τους υπεύθυνους στο εμβολιαστικό κέντρο, αν και λίγο αργότερα επέστρεψαν η γυναίκα και ο σύζυγός της δίνοντας τη βελόνα και λέγοντας: «Αυτό ανήκει σε εσάς, είμαι μια χαρά».

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής στο κέντρο!

Ηράκλειο: Αυξήσεις - "φωτιά" στις πρώτες ύλες - Μεγάλη ανησυχία στην αγορά

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός - Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: Rapid test σε Μελέσες και Καταλαγάρι

rapid test

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) σε πεζούς θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26/10/2021 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν:

 08:30: Μελέσες
 11:30: Καταλαγάρι

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τηλέφωνου.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σεισμός στο Ηράκλειο - Σταϊκούρας: 8,4 εκατ. ευρώ έως τώρα σε πληγέντες

ΔΕΥΑΗ: Το τυπογραφικό λάθος που "φούσκωσε" τους λογαριασμούς

Φώφη Γεννηματά - Κρήτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατό της

ESPA BANNER