Ελλάδα

Πανελλήνιες: Μαθητής πήγε να δώσει Χημεία, εξεταζόταν στην Ιστορία και τελικά έγραψε Μαθηματικά

μαθητης

Ο...viral μαθητής της χρονιάς εντοπίστηκε και στις φετινές πανελλήνιες με το «βραβείο» να πηγαίνει στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω εξεταζόμενος πήγε με την πρόθεση να δώσει Χημεία, όμως στο εξεταστικό κέντρο τον ενημέρωσαν ότι έδινε Ιστορία.

Παρ΄ όλα αυτά, ο μαθητής δεν αγχώθηκε καθόλου και έγραψε...μαθηματικά. «Τους έγραψα λίγα μαθηματικά, ό,τι ήξερα, βατά πάντως ήτανε τα θέματα!», όπως δήλωσε και ο ίδιος στους δημοσιογράφους μετά την εξέταση.

Σχετικά με το μέλλον του έδειξε ανάλογη ψυχραιμία καθώς τόνισε πως υπάρχουν προοπτικές όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες ή τα πρόβατα στην Πάτμο. «Είναι πως το βλέπει ο καθένας» σημείωσε χαρακτηριστικά

Δείτε τον viral μαθητή της χρονιάς

 

Ειδήσεις σήμερα 

Πανελλήνιες 2021: Αυτά είναι τα θέματα των τεσσάρων μαθημάτων των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2021: Συνέχεια για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ με τέσσερα εξεταζόμενα μαθήματα

Κρήτη: 11 χρόνια από την δολοφονία του Ταξίαρχου Γιώργου Βασιλάκη

 

Ελλάδα

Τατόι: Στους βασιλικούς τάφους έχει φθάσει η φωτιά

φωτια πυρκαγια

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει ατο  Κτήμα Τατοΐου καθώς η φωτιά έχει εισβάλλει στο εσωτερικό του και βρίσκεται δίπλα στο βασιλικό κοιμητήριο και μια ανάσα από τα ειδικά κοντέινερς όπου φυλάσσονται τα περίπου 100.000 πολύτιμα αντικείμενα.  

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο protothema.gr o Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Τατοΐου κ. Βασίλης Κουτσαβλής η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και το πρώην βασιλικό κτήμα, μαζί με τα κτίρια τα οποιία βρίσκονται εντός κινδυνεύει πλέον άμεσα να καταστραφεί. «Τα πράγματα είναι τραγικά. Ξεσπούν διαρκώς νέες εστίες φωτιάς μέσα στη δασική έκτασ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη εστία πίσω ακριβώς από βασιλικό κοιμητήριο ενώ οι φλόγες έχουν πλησιάσει απειλητικά και τα κοντέινερες με τα κινητά αντικείμενα» υπογραμμίζει ο ίδιος με βαθιά απογοήτευση. 

Να πούμε στο σημείο αυτό πως το βασιλικό κοιμητήριο βρίσκεται πολύ κοντά στην ενότητα αγροτικής παραγωγής - κτηνοτροφίας η οποία περιλαμβάνει αρκετά κτίρια που έχουν κηρυχθεί μνημεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Aκραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σε Χανιά και Ρέθυμνο την Παρασκευή

Στρατός: Με drones, επίγειες και εναέριες περιπολίες στη μάχη κατά των πυρκαγιών

Φωτιά Ηλεία: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά – Εκκενώνονται οκτώ κοινότητες