Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Μανώλης Μαυρομμάτης: Εξιτήριο μετά από 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης
Μανώλης Μαυρομμάτης
 clock 16:34 | 02/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Δύο χρόνια μετά τη φωτιά που στοίχισε τη ζωή της συζύγου του και κατέστρεψε το σπίτι τους, ο αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης κατάφερε, ύστερα από σοβαρές δοκιμασίες, να σταθεί ξανά στα πόδια του και να γυρίσει σελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Πέμπτης (2/4/2026) πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του, που τον στήριξε σε όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Από την πρώτη στιγμή γνώριζε πως η σύζυγός του δεν είχε καταφέρει να επιβιώσει. Παρά το βαρύ πλήγμα, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, ακολούθησε πιστά τις ιατρικές οδηγίες και διατήρησε την ελπίδα.

Το πιο δύσκολο κομμάτι για τον ίδιο ήταν οι πρώτες ημέρες μετά την απώλεια, για την οποία είχε δηλώσει: «Έχασα τη γυναίκα μου, χάθηκε η ζωή μου».

Την ημέρα της φωτιάς, οι πυροσβέστες που έφτασαν άμεσα στο σημείο τους απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου ξεκίνησε μάχη για τη ζωή τους. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η Ρένα Βενιέρη δεν τα κατάφερε.

Ο ίδιος, παρά την ηλικία και την καταπόνηση, πάλεψε σκληρά. Παρέμεινε διασωληνωμένος για 45 ημέρες στη ΜΕΘ και στις 9 Απριλίου αποσωληνώθηκε, σημειώνοντας ένα σημαντικό βήμα στην ανάρρωσή του. Ακολούθησε μια μακρά περίοδος αποκατάστασης με εντατικές θεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Προειδοποίηση για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων μέχρι την Παρασκευή - Συστάσεις από την Περιφέρεια

Κρήτη: "Πυρετός" επενδύσεων στα νότια - Χτίζουν ξενοδοχεία, αγοράζουν σπίτια

Κρήτη: Η θάλασσα παρέσυρε ό,τι βρήκε - Εικόνες καταστροφής

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis