Ελλάδα

Μαγικές εικόνες από την ανοιξιάτικη χιονόπτωση στο Περτούλι

Περτούλι

Το χιόνι στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου έφτασε τους 35 πόντους περίπου, ενώ στην κορυφή του χιονοδρομικού ξεπέρασε τους 40 πόντους.

Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός να είναι άστατος, όμως στο Πετρούλι και την Ελάτη τίποτα δεν θυμίζει άνοιξη.

Το χιόνι στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου και στα Περτουλιώτικα λιβάδια έφτασε τους 35 πόντους περίπου, ενώ στην κορυφή του χιονοδρομικού ξεπέρασε τους 40 πόντους.

Όμως χάρη στην προσπάθεια των χειριστών το οδικό δίκτυο έμεινε ανοιχτό και τα οχήματα κινούνταν χωρίς αλυσίδες.

"Ειδικά τώρα με τον κορονοϊό, κανένας δρόμος δεν θα κλείσει από τα χιόνια και αγωνιζόμαστε έστω και ένας άνθρωπος των ορεινών χωριών αν χρειαστεί βοήθεια, να μπορούμε να του την προσφέρουμε…”, δήλωσε στο trikalaola.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος έδωσε εντολή να δουλεύουν ασταμάτητα τα 17 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σε όλες τις ορεινές περιοχές των δήμων Πύλης και Καλαμπάκας που υπάρχει πρόβλημα.

Πηγή: trikalaola.gr

Ελλάδα

Κρατούμενος χτύπησε με τηγάνι σωφρονιστικό υπάλληλο

φυλακή

Επίθεση από κρατούμενο δέχτηκε σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Τρικάλων.

Σύμφωνα με το TV10.gr το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη, όταν Αλβανοί κρατούμενοι στην Α1 Πτέρυγα του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια. Σωφρονιστικός υπάλληλος που έσπευσε να τους χωρίσει δέχτηκε χτυπήματα από τηγάνι στο κεφάλι και την πλάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο αναβρασμός στις φυλακές δεν σταμάτησε στο συγκεκριμένο περιστατικό καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι ίδιοι κρατούμενοι φέρονται να ήρθαν ξανά σε σύρραξη χθες Παρασκευή.