Ελλάδα

Λύθηκε το χειρόφρενο και το ΙΧ έπεσε στα νερά του λιμανιού

αυτοκίνητο - θάλασσα (όχι για άλλη χρήση)

Από την πτώση του Ι.Χ. στο λιμάνι της Νέας Περάμου στην Καβάλα δεν τραυματίστηκε κανείς, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε ούτε ο οδηγός του, ούτε κάποιος επιβάτης.

Άμεσα μετέβησαν στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι το όχημα βρισκόταν ανάμεσα στον προβλήτα και μπροστά από δύο καΐκια.

Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από γερανοφόρο όχημα, ενώ όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης δεν είχε ανεβάσει σωστά το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να γλιστρήσει.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

 

Ελλάδα

Κλείνει για τρεις ημέρες η εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Φωτό αρχείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Δευτέρα έως και την Τετάρτη, από τις 10.00 το βράδυ ως τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, λόγω έργων στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στην Πιερία.
Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη σήραγγα Κατερίνης (436 χιλιόμετρο) έως και τον Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο) και δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στον κλάδο εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο του νοτίου ανισόπεδου κόμβου Κατερίνης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών.