Ελλάδα

Λήστεψαν υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. που μοίραζε συντάξεις

ταχυδρομος1.jpg

Ενέδρα είχαν στήσει έξω από το κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Σιδηρόκαστρο Σερρών δυο κακοποιοί οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, σε έναν ταχυδρομικό διανομέα για τον οποίο προφανώς γνώριζαν ότι θα μετέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δύο δράστες, που φορούσαν ο ένας μαύρο κράνος και ο άλλος μάσκα και κουκούλα, καραδοκούσαν μόλις έφτασε με το αυτοκίνητό του το πρωί της Δευτέρας ο ταχυδρόμος και μπήκε στα ΕΛ.ΤΑ. για να παραλάβει χρήματα για τις συντάξεις των δικαιούχων σε χωριά του Δήμου Σιντικής. Μόλις απομακρύνθηκε, του έσκασαν το ένα λάστιχο και περίμεναν.

Όταν ο διανομέας βγήκε, είδε το σκασμένο λάστιχο και άφησε στο αυτοκίνητο την τσάντα του που είχε μέσα 28.500 ευρώ! Τότε, οι δύο δράστες όρμησαν κατά πάνω του, τον χτύπησαν, άρπαξαν την τσάντα και ανέβηκαν σε μια μηχανή με την οποία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση για την ληστεία και τον εντοπισμό των δραστών διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών και του τμήματος Σιδηροκάστρου.

Ελλάδα

Νεαροί έβρισαν αστυνομικούς που τους είπαν να φορέσουν μάσκα (Βίντεο)

αστυνομία

Ένταση επικράτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν αστυνομικοί έκαναν σύσταση σε πολίτες για μη χρήση μάσκας.

Οι νεαροί περίπου έκαναν skate στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Μητροπόλεως. Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, πλησίασαν τα άτομα και έκαναν σύσταση για μη χρήση μάσκας. Τότε οι νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες, αντέδρασαν και άρχισαν να εξυβρίζουν τους αστυνομικούς. Προκλήθηκε ένταση μεταξύ των νεαρών και των αστυνομικών και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων.