Ελλάδα

Κουκουλοφόροι έδεσαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη καταστήματος γεωργικών εφοδίων

koukouloforoi.jpg

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο άγνωστων δραστών οι οποίοι θρασύτατα εισήλθαν χθες το βράδυ λίγο πριν τις 9 μ.μ. σε κατάστημα γεωργικών εφοδίων που βρίσκεται στην είσοδο του Τυρνάβου από Λάρισα, κοντά στο στρατόπεδο, σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και με την απειλή όπλου και μαχαιριού κατόρθωσαν και πήραν από το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης σημαντικό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στο κατάστημα και απειλώντας τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης τον ακινητοποίησαν σε καρέκλα και τον έδεσαν.

Στη συνέχεια άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και από το εσωτερικό του πήραν τα χρήματα που υπήρχαν και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για να φτάσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

paidis.com

Ελλάδα

Αίτημα για άρση ασυλίας του Λαγού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

λαγός βουλευτής

Το αίτημα για άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού στο οποίο αναφέρθηκε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «αφορά σε άλλη υπόθεση» και όχι στη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, διευκρίνισαν το απόγευμα της Δευτέρας πηγές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πριν από λίγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι οι ελληνικές αρχές έστειλαν το αίτημα για άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού.

Ειδικότερα, ο Νταβίντ Σασόλι ανέφερε: « Έλαβα αίτημα από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για την άρση βουλευτικής ασυλίας του Ιωάννη Λαγού με σκοπό να κινηθεί η ποινική διαδικασία. Σύμφωνα με τον κανονισμό το θέμα παραπέμπεται στην αρμόδια επιτροπή του κοινοβουλίου».