Ελλάδα

Κορωνοϊός: Συναγερμός στη Χαλκιδική - Θετικοί δύο υπάλληλοι σε μπαρ

μπαρ κορωνοϊός

Δύο υπάλληλοι σε δημοφιλές μπαρ της Χαλκιδικής, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για δύο νεαρούς υπαλλήλους, μια υπεύθυνη ταμείου και έναν dj που εργάζονται σε δημοφιλές μπαρ του πρώτου «ποδιού» της Χαλκιδικής.

Οι δύο νεαροί εμφάνισαν κάποια από τα συμπτώματα του κορωνοϊού και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε τεστ.

Όταν το τεστ έδειξε ότι είναι φορείς του κορωνοϊού, η διεύθυνση του καταστήματος τους ενημέρωσε ότι θα σταματήσουν να εργάζονται μέχρι να αποθεραπευτούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το υπόλοιπο προσωπικό της επιχείρησης έχει υποβληθεί σε εξετάσεις για κορωνοϊό και αν οι ιδιοκτήτες προτίθενται να κλείσουν την επιχείρηση για να απολυμανθεί.

Να σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή έγινε σε κλαμπ της Χαλκιδικής η μεγάλη συναυλία με τα 2.000 άτομα, η οποία εξελίχθηκε σε «βόμβα» κορωνοϊού.

Μάλιστα, φορείς φέρονται να είναι και κάποιοι υπάλληλοι του κλαμπ, μπάρμεν. Στη συγκεκριμένη συναυλία στη Χαλκιδική φέρεται να βρέθηκε και ο συγγενής του υπαλλήλου του Οίκου Ευγηρίας με τα 41 κρούσματα, στο οποίο ήδη δύο γυναίκες κατέληξαν.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο Ηράκλειο - Στο Βενιζέλειο η γυναίκα

Κορωνοϊός

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr πρόκειται για μία 54χρονη γυναίκα η οποία υποβλήθηκε σε τεστ πριν λίγες ώρες και απόψε βγήκαν τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα οποία είναι θετική στον ιό. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, η 54χρονη Ελληνίδα νοσηλεύεται ήδη στην Κλινική Covid - 19 του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα, εννέα ακόμα δείγματα που ελήφθησαν στο Βενιζέλειο τις τελευταίες ώρες, ήταν αρνητικά.

Να σημειωθεί ότι η περίπτωση της 54χρονης γυναίκας δεν συγκαταλέγεται στα πέντε σημερινά που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, για την ΠΕ Ηρακλείου, καθώς πρόκειται για επιβεβαιωμένο κρούσμα που έγινε γνωστό μετά την ανακοίνωση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. 

Σε σοβαρή κατάσταση η 61χρονη

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ covid - 19 του ΠΑΓΝΗ η 61χρονη που την Τρίτη μεταφέρθηκε με C-130 στο Ηράκλειο από τη Ρόδο.

Γ.Π.